full text (pdf)
INFLUENCE RHIZOBIUM LEGUMINOSARUM ON PRO- AND ANTIOXIDANT ACTIVITY PEROXIDASE OF ROOTS OF PEAS AT INITIAL STAGES INFECTION
Original title
ВЛИЯНИЕ RHIZOBIUM LEGUMINOSARUM НА ПРО- И АНТИОКСИДАНТНУЮ АКТИВНОСТЬ ПЕРОКСИДАЗЫ КОРНЕЙ ПРОРОСТКОВ ГОРОХА НА НАЧАЛЬНЫХ ЭТАПАХ ИНФИЦИРОВАНИЯ
Authors
G.P. Akimova, M.G. Sokolova
Contact information
Siberian institute of plant physiology and biochemistry of SB RAS, Irkutsk, Russia, Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.; Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Pages
47-49
DOI
10.31255/978-5-94797-319-8-47-49
Abstract
Studied influence inoculation Rhizobium leguminosarum on pro- and antioxidant activity peroxidase enzyme system in cells of roots of peas. Rhizobium increases IAA-oxidase function peroxidase in soluble and in connected with cellular walls fractions of enzyme. It is shown, that Rhizobium increases IAA-oxidase function peroxidase in soluble and in connected with cellular walls fractions of enzyme, that it is obvious, is connected to regulation the initial stages infection.